Behandelingen

Stoelmassage

Een stoelmassage is een snelle maar zeer effectieve massage. Je komt binnen, gaat zitten en 30 minuten later kan je weer verder, lekker ontspannen en opgeladen.

Heb je een abonnement? Dan ben je zelfs geen tijd kwijt aan afrekenen en een nieuwe afspraak maken.

Polariteitsmassage

De polariteitsmassage is ontwikkeld met de gedachte dat een pijnlijke plek of stijve spier vaak wordt veroorzaakt door een verstoring in de energie- of bloeddoorstroming.

De polariteitsmassage biedt veel mogelijkheden om te kijken naar de oorzaak van deze verstoring. Een breed scala van zowel massagegrepen als polarisaties kan gebruikt worden om op een effectieve manier die doorstroming te herstellen. Het is juist deze combinatie die zorgt dat veel mensen meer verbetering ervaren dan alleen maar ontspannen spieren.

Healing

Als je bloedtoevoer naar je spieren niet goed is, dan laat je je masseren. Als de energie in je lichaam niet goed doorstroomt, dan kan een Healing helpen.

Je kan het vergelijken met een auto, telefoon of computer, ook al zijn alle onderdelen aanwezig, ze functioneren pas als de energietoevoer goed is. En zo werkt dat bij ons mensen ook. Als je energie niet goed stroomt, dan voelt je lichaam als of het in de knoop zit, vaak zonder een duidelijk aanwijsbare oorzaak.

In plaats van rusteloos te blijven zoeken naar wat er met je aan de hand is, kan een Healing je veel duidelijkheid bieden.

Aardpunt - Geef een massage cadeau Aardpunt - Geef een massage cadeau

Geef een massage cadeau

Een origineel cadeau, want hoeveel mensen krijgen een massage als cadeau?

En een cadeaubon bij Aardpunt is écht een cadeau, want ook de gever krijgt een cadeautje. De gever krijgt 5% korting op de massage die cadeau gedaan wordt!

Wil je eerst kennismaken?

Wil je graag eerst meer te weten komen over mij en mijn massage en healing?

Dat kan! Ik bel je graag terug voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.