Aardpunt - Healing

Healing

Als je bloedtoevoer naar je spieren niet goed is, dan laat je je masseren. Als de energie in je lichaam niet goed doorstroomt, dan kan een healing helpen.

Je kan het vergelijken met een auto, telefoon of computer, ook al zijn alle onderdelen aanwezig, ze functioneren pas als de energietoevoer goed is. En zo werkt dat bij ons mensen ook. Als je energie niet goed stroomt, dan voelt je lichaam als of het in de knoop zit, vaak zonder een duidelijk aanwijsbare oorzaak. In plaats van rusteloos te blijven zoeken naar wat er met je aan de hand is, kan een healing je veel duidelijkheid bieden.

Als die energiehuishouding niet in balans is, kan dat tal van klachten veroorzaken, zowel van fysieke en mentale als emotionele aard. Soms zijn dat klachten zonder een herkenbare aanleiding, maar ook klachten als stress, angst, vermoeidheid, ongemakkelijk voelen en slecht slapen kunnen zich voordoen.

Tijdens een healing zoek ik vooral naar de oorzaak van de klacht. Ik concentreer mij op de grotere energiepunten in je lichaam en probeer daar weer de juiste doorstroming in te herstellen. Ik raak je licht aan, en soms maak ik gebruik van hele lichte massage-technieken.

Na een healing voel je je opgewekter, rustiger en energieker. Ofwel, uit de knoop!

Bij een healing kan je gewoon je kleding aanhouden, wel is het fijn om makkelijk zittende kleding te dragen.

Duur: 45 minuten
Prijs: € 43,00

Heb je interesse in een Healing?

In de online agenda kun je direct jouw plekje reserveren.

“Dit is een echte aanrader om weer bij te tanken
na een week hard werken ”

Aardpunt - Geef een massage cadeau Aardpunt - Geef een massage cadeau

Geef een massage cadeau

Een origineel cadeau, want hoeveel mensen krijgen een massage als cadeau?

En een cadeaubon bij Aardpunt is écht een cadeau, want ook de gever krijgt een cadeautje. De gever krijgt 5% korting op de massage die cadeau gedaan wordt!

Wil je eerst kennismaken?

Wil je graag eerst meer te weten komen over mij en mijn massage en healing?

Dat kan! Ik bel je graag terug voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.