Aardpunt - Over mij

Over mij

Door wie wordt je behandeld? Want hoe mooi ik ook omschrijf wat ik doe en wat er kan, wil je ook weten wie jouw behandeld. Ik stel mij graag voor.

Geboren in de zomer van 1963 en na mijn schoolperiode druk bezig gegaan in het bedrijfsleven. Toen al was ik bezig met masseren en de energie in mijn handen, echter alleen in de privésfeer. In 2005 ben ik mij meer gaan verdiepen in massage. Drie jaar later kwam ik in aanraking met energetische massage en werd het mij duidelijk dat dit voor mij de juiste combinatie was.

 

In 2013 ontdekte ik de Polariteitsmassage en werd ik gegrepen door de mooie combinatie van de grepen, het energetisch en de filosofie achter de polariteitsmassage, namelijk dat het er niet alleen om gaat hoe klachten zo effectief mogelijk te behandelen, maar ook te kijken en te luisteren naar de mens die de klachten heeft.
Deze opleiding heb ik gevolgd bij Marijn van der Vegt van Balans en Reflectie, de pionier van de polariteitsmassage in Nederland en in 2014 afgerond. Sinds die tijd mag ik mij (met trots) polariteitsmasseur noemen!

Tijdens het masseren ontdekte ik dat er nog veel meer mogelijk was met mijn handen dan alleen maar masseren. Bijna van zelf kwam ik terecht bij In Je Kracht in Scheveningen waar ik in 2015 een opleiding in Healing heb gevolgd. Healing is een mooie aansluiting op het energetische werk van de polariteitsmassage, iets wat vooral door mijn cliënten beaamd wordt.

De jaren daarna heb ik mijn kennis en ervaring mogen aanvullen met onder andere de cursussen De 5 Elementen en Hoofd-Nek-Schoudermassage, beide bij Balans & Reflectie.

Vanuit die laatste cursus ontstond mijn belangstelling voor stoelmassage. In juni 2018 heb ik bij Massage & Bewustzijn in Zoetermeer de opleiding Stoelmasseur met goed gevolg afgerond.

Gezien de mogelijkheden zal dit lijstje de komende jaren gestaag blijven groeien.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten.

Gerard Hager

Wil je graag een afspraak bij mij inplannen?

In de online agenda kun je direct jouw plekje reserveren.

Wil je meer weten over de behandelingen en de mogelijkheden?

Dat kan! Ik bel je graag terug. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Aardpunt Massage & Healing
Oliemolen 56
2614 LE Delft

Bel: 015-7370221

Privacyverklaring: Download

Algemene Voorwaarden: Download

Cookie instellingen

Aangesloten bij het NIBIG

Aardpunt - facebook