Aardpunt - Over mij

Over mij

Door wie wordt je behandeld? Want hoe mooi ik ook omschrijf wat ik doe en wat er kan, kan ik me voorstellen dat je wilt weten wie ik ben. Ik stel mij graag voor.

Geboren in de zomer van 1963, ben ik na mijn schoolperiode druk bezig gegaan in het bedrijfsleven. Ook toen was ik al bezig met masseren en de energie in mijn handen.In 2005 besloot ik dat ik hier meer mee wilde en ben ik mij meer gaan verdiepen in massage. Drie jaar later kwam ik in aanraking met energetische massage en toen werd mij duidelijk dat dit voor mij de juiste combinatie was van massage en de energie in mijn handen. In die periode paste ik het vooral toe in de privésfeer.
 
In 2013 ontdekte ik de Polariteitsmassage en werd ik gegrepen door de mooie combinatie van fysieke grepen, het energetisch van het polariseren, als ook de filosofie achter de
polariteitsmassage. In mijn beleving gaat het niet alleen om hoe klachten zo effectief mogelijk te behandelen, maar ook te kijken en te luisteren naar de mens die de klachten heeft.
Deze opleiding heb ik gevolgd bij Marijn van der Vegt van Balans en Reflectie, de pionier van de polariteitsmassage in Nederland en in 2014 afgerond. Sinds die tijd mag ik mij (met trots) polariteitsmasseur noemen!

Tijdens het masseren ontdekte ik dat er nog veel meer mogelijk was met mijn handen dan alleen maar masseren. Bijna van zelf kwam ik terecht bij In Je Kracht in Scheveningen waar ik in 2015 een opleiding in Healing heb gevolgd. Healing is een mooie aansluiting op het energetische werk van de polariteitsmassage,iets wat alsmaar door mijn cliënten beaamd wordt.

De jaren daarna heb ik mijn kennis en ervaring mogen aanvullen met onder andere de cursussen De 5 Elementen en Hoofd-Nek-Schoudermassage, beide bij Balans & Reflectie.

Vanuit die laatste cursus ontstond mijn belangstelling voor stoelmassage. Na een tijdje zoeken naar een goed opleidingsinstituut kwam ik terecht bij Massage & Bewustzijn. Daar heb ik in juni 2018 de opleiding Stoelmasseur met goed gevolg afgerond.

Gezien alle mogelijkheden op het gebied van massage zal dit lijstje de komende jaren gestaag blijven groeien.

Ik hoop je binnenkort persoonlijk te mogen ontmoeten en mijn ervaring te mogen delen.

Gerard Hager

Wil je graag een afspraak bij mij inplannen?

In de online agenda kun je direct jouw plekje reserveren.

Wil je eerst kennismaken?

Wil je graag eerst meer te weten komen over mij en mijn massage en healing?

Dat kan! Ik bel je graag terug voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.