Aardpunt - Polariteitsmassage

Polariteitsmassage

De polariteitsmassage is ontwikkeld met de gedachte dat veel lichamelijke klachten en ziektes ontstaan wanneer de levensenergie- of bloeddoorstroming geblokkeerd is.

Om deze blokkade te herstellen kan ik gebruik maken van veel fysieke massagegrepen alsmede de polarisaties. Deze combinatie maakt dat veel mensen meer verbetering ervaren dan alleen maar ontspannen spieren.

Na afloop voelen niet alleen je spieren een stuk soepeler, je voelt jezelf ook weer opgeladen.

Regelmatig krijg ik feedback dat men onder andere beter slaapt, minder last hebben van piekeren of dat andere klachten zijn afgenomen, soms al na één of enkele behandelingen.

Kleding aan/kleding uit?

Tijdens een polariteitsmassage wordt je ook met olie gemasseerd. Om je kleding schoon te houden, is het wenselijk om dat zonder bovenkleding te doen. Uiteraard hou je wel je ondergoed aan en lichaamsdelen die niet behandeld worden zijn afgedekt met een (warme) handdoek.

Veel mensen vinden een massage lekker, maar vinden het niet prettig om zich uit te kleden. De polariteitsmassage biedt een ruim scala aan grepen om een effectieve behandeling te geven met kleding aan. Geef dit echter wel aan tijdens het maken van een afspraak. Het is dan wel wenselijk om makkelijk zittende kleding te dragen.

Duur: 75 minuten
Prijs: € 63,00

Wil jij je weer lekker in je vel voelen?

In de online agenda kun je direct jouw polariteitsmassage reserveren.

“Een goede en sfeervolle plek om te zijn en een fijne therapeut die zijn vak verstaat.”

Aardpunt - Geef een massage cadeau Aardpunt - Geef een massage cadeau

Geef een massage cadeau

Een origineel cadeau, want hoeveel mensen krijgen een massage als cadeau?

En een cadeaubon bij Aardpunt is écht een cadeau, want ook de gever krijgt een cadeautje. De gever krijgt 5% korting op de massage die cadeau gedaan wordt!

Wil je eerst kennismaken?

Wil je graag eerst meer te weten komen over mij en mijn massage en healing?

Dat kan! Ik bel je graag terug voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.