Aardpunt - Stoelmassage

Stoelmassage

Een stoelmassage is een snelle maar zeer effectieve massage. Je komt binnen, gaat zitten en 30 minuten later kan je weer verder, lekker ontspannen en opgeladen. Heb je een abonnement? Dan ben je zelfs geen tijd kwijt aan afrekenen en een nieuwe afspraak maken.

Zonder lichamelijke klachten wordt vooral de stoelmassage ook preventief gebruikt. Het is bewezen dat een regelmatige stoelmassage veel werk gerelateerde klachten voorkomt en mensen zich na afloop fitter en vitaler voelen.

Een stoelmassage voor mijn personeel?

Veel mensen hebben last van hun schouders, nek en of rug tijdens het werk, maar reageren (nog) niet op de kleine pijntjes. Alleen als een klein pijntje groter wordt, vraagt dat vaak veel meer behandelingen. Op het moment dat stoelmassage op het werk word aangeboden gaan mensen veel bewuster om met die kleine pijntjes.

Naast de lichamelijke voordelen van een stoelmassage zijn er een aantal voordelen die bijna onbetaalbaar zijn voor een werkgever, zoals de boost die het geeft aan de motivatie van de werknemer en het gevoel dat de werknemer zich gewaardeerd voelt.

Ook de belastingdienst is overtuigd van de het belang van stoelmassage op het werk en werkt graag mee. Klik hier voor meer informatie.

Een stoelmassage voor mijn klanten?

Uw klanten een stoelmassage aanbieden? Tijdens een evenement, terwijl ze even wachten of om ze voor u te interesseren?
Een geste die veel meer indruk maakt dan u kunt vermoeden.

U creëert een blijvende herinnering waar nog regelmatig over gesproken zal worden met vrienden en kennissen. En in dat gesprek zal uw naam ook voorbij komen.

Maar het kan ook helpen om mensen u te laten bezoeken. Probeer eens de reacties voor te stellen als de mensen tijdens hun bezoek aan uw bedrijf een stoelmassage van 15-30 minuten krijgen aangeboden. U geeft niet alleen hen iets mooi, maar ook uw bedrijf!

Duur: 30 minuten
Prijs: € 27,00

Kun jij wel een stoelmassage gebruiken?

In de online agenda kun je direct jouw plekje reserveren.

“Dit is een echte aanrader om weer bij te tanken
na een week hard werken ”

Aardpunt - Geef een massage cadeau Aardpunt - Geef een massage cadeau

Geef een massage cadeau

Een origineel cadeau, want hoeveel mensen krijgen een massage als cadeau?

En een cadeaubon bij Aardpunt is écht een cadeau, want ook de gever krijgt een cadeautje. De gever krijgt 5% korting op de massage die cadeau gedaan wordt!

Wil je eerst kennismaken?

Wil je graag eerst meer te weten komen over mij en mijn massage en healing?

Dat kan! Ik bel je graag terug voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.